Designové židle v moderní kuchyni

Představte si, že jste si vysnili nový domov, ať už v podobě pěkného bytu nebo rodinného domu. Když už postupně vše zařídíte a splníte si sen, io moderní nové kuchyni, už stačí vybrat pouze designové a pohodlné židle do kuchyně za velký stůl, kde se bude setkávat celá rodina.

Tradiční či moderní design?

Kuchyně je jediný prostor v bytě či v domě kde se nejčastěji setkávají téměř všichni členové rodiny. Proto by kuchyň měla být nejen funkční, ale především také útulná. Útulnost můžete docílit doplněním nabytku, který se bude hodit ke kuchyňské lince. Stůl či židle do kuchyně by měly být nejen pohodlné, ale také moderní s dostatečnou opěrkou. Pokud máte ve své kuchyni dostatečně srdečný prostor na kulatý stůl, určitě sáhněte po něm. Každopádně v nabídce jsou různé typy stolů v různých tvarech, jako je čtvercový stůl, obdélníkový. Na stůl nezapomeňte umístit květ nebo mísu s ovocem, čímž můžete docílit, že členové rodiny sáhnou častěji na ovoce když bude na stole než někde v rohu odloženo.

Jaký materiál?

V posledních letech je velkým trendem používat v kuchyni jednoduché a hladké potvrchové materiály dvířek, čímž můžete celkový vzhled kuchyně dotvořit právě ostatním nábytkem jako jsou židle či stůl. Používají se především lesklé jednobarevné či matné materiály a proto při výběru vhodné židle můžete sáhnout téměř po každém designu či tvaru a stále to nebude působit rušivě.

obr. je ilustrační

Vybíráme pro Vás pár inspirativních židlí

Jak vybrat židli do kuchyně?

Židle by měla každopádně ladit ke stolu pokud nebudete kupovat sestavu, tak si dejte na to pozor, aby materiály či hrany a zaoblení skutečně korespondovalo se stolem. Pokud v kuchyni rádi trávíte čas upřednostněte židle s bočními opěrkami či židle s celočalouněným sedákem a opěradlem, které je příjemnější na dotek. Tento typ židlí si našel mnoho oblíbenců v českých domácnostech. Jsou nejen moderní, ale i velmi pohodlné a dotváří kuchyni nebo jídelně vznešený vzhled. Takovou židli si můžete dát vyrobit u výrobců ve vámi požadované barvy či v potahovém materiálu.

 
bez DPH
 
bez DPH
 
bez DPH
 
bez DPH
Dizajnové stoličky v modernej kuchyni

obr. je ilustrační