Blog Mušla

Aktuální informace a novinky

Byli jsme u toho!

Byli jsme u toho!

Uznávaný slovenský DJ a producent Hajtkovič vydal nový singl s názvem Cítím se a MUŠLA byla u toho.

Designové židle v moderní kuchyni

Designové židle v moderní kuchyni

Představte si, že jste si vysnili nový domov, ať už v podobě pěkného bytu nebo rodinného domu. Když už postupně vše zařídíte a splníte si sen, io moderní nové kuchyni, už stačí vybrat pouze designové a pohodlné židle do kuchyně za velký stůl, kde se bude setkávat celá rodina.

Pohodlné sezení do kanceláře

Pohodlné sezení do kanceláře

Zařizujete kancelář a hledáte optimální sezení pro vaše zákazníky? Máme pro Vás řešení v pohodě našich kreslel Mušla.

Sedačka Chesterfield na míru

Sedačka Chesterfield na míru

Chesterfield sedačky aktuálně u nás ve výrobě pro našeho VIP klienta.

Křesla Mušla v lákavých barvách i pro děti

Křesla Mušla v lákavých barvách i pro děti

Připravili jsme speciální kolekci barevných potahových látek pro křesla Mušla, které můžete využít například při zařizování dětského hřiště, kavárně či čajoven určené pro rodiny s malými dětmi.

Mušla a naše kovovýroba

Mušla a naše kovovýroba

Naše společnost se stále více zabývá zakázkovou kovovýrobou. Vyrábíme stolní podnože a různé regály, konstrukce dle přání zákazníka.

Mezinárodní veletrh Meble Polska

Mezinárodní veletrh Meble Polska

Mezinárodní veletrh Meble Polska, který se každý rok koná ve městě Poznaň. Jedná se o největší obchodní setkání nábytkářského průmyslu, kde vystavuje přibližně 200 výrob nábytku především z Polska. Veletrh jsme také navštívili nejen najít novinky a inspirovat se, ale také navázat nové kontakty a spolupráce.

Mezinárodní výstava Imm cologne 2020

Mezinárodní výstava Imm cologne 2020

Ve dnech 13.-19.1.2020 jsme se zúčastnili mezinárodní výstavy v Kolíně, abychom Vám přinesli novinky a trendy v designu nábytku. Imm cologne představil veškeré designové kousky týkající se nábytku interiérů a exteriérů. Vystavovatelé předvedli, že trendem jsou stále kovové doplňky.

Byli jsme na výstavě Danubius Gastro 2020

Byli jsme na výstavě Danubius Gastro 2020

Všechny možné chutě a vůně se na pár dní koncentrují v Inchebu. Mezinárodní veletrh gastronomie je to „pravé ořechové“ pro milovníky dobrého jídla, kávy, vína i drinků. Nesmíme však zapomenout ani na ucelenou nabídku pro HO-RE-CA segment, od profesionálního přístrojového vybavení, přes nábytek až po obalové materiály a reklamu.